3c7d2e6a7873d4e60767398871a47d7c23282228c37944f8e7

May 30, 2016

Artdeco High Performance Eyeshadow Pens

High pigmented and super soft eye pencil for us who wear glasses and contacts? Yes please! My heart skipped a beat when I saw Artdeco sent me some of their high performance pencils to test. When shopping I always put Artdeco in high brand cosmetics not because of their prices but because of their quality. Once I received their limited edition lip stick for gift and since then I'm in love.

// Vrhunska pigmentacija in dolga obstojnost mehkega senčila za nas, očalonosce in uporabnike leč? Oja, to potrebujemo! Kako mi je poskočilo srce ob odpiranju paketa, za katerega se mi še sanjalo ni, da me bo v njem pričakal Artdeco set! Artdeco sem nekako vedno postavljala v serijo visoko kakovostnih ličil - ne toliko zaradi njihove cene kot zaradi njihove kvalitete. Nekoč sem v dar prejela eno izmed njihovih limited edition šmink in od takrat jih obožujem!


Artdeco high performance pencils were neatly packed in a lovely makeup bag signed with You look lovely today. I do, thanks to you! I got four different pencils in colours: 24, 27, 56 and 62.

And did you know those pens are made for sensitive eyes and contact lens users? Also, they are paraben, fragrance and mineral-oil free! Yay! 

// V prisrčni torbici, ki mi je polepšala dan s tem, ko mi je povedala, da izgledam lušno, so me čakali štirje izmed Artdeco senčil v barvah: 24, 27, 56 in 62. Takoj sem začela s testiranjem! 

Aja, a ste vedeli, da so ta ličila narejena brez dišav, parabenov in mineralnih olj? Prav zato so naravnost ustvarjena za občutljive oči in tiste, ki se poslužujemo kontantnih leč. 
Kako so me navušili?



The texture and silky and creamy so I use them as Khol as much as the regular eyeshadow, but in this case I blend them softly. They are water resistant and loooong lasting. I wear them all day when working and their pigmentation is excellent. You don't need to sharpen them because the sharpener is built in! Love it!

// Tekstura svinčnika je mehka in svilnata, lahko ga uporabljam kot Khol kajal ali navadno senčilo, ker je zelo mehko. Pri tem pazim, da ga dobro zasenčim. So odporni na vodo in izjemno obstojni. Jaz prakticiram močnejši makeup zaradi očal in pri tem uporabnim kremno barvo za kotiček očesa in močnejšo za preostali del veke. Takšen nanos mi zdrži skoraj cel dan! Svinčniki so narejeni na navoj, tako da lahko mirno pozabimo na šiljenje (ki mi gre tako zelo na živce:))



What I did is I took two pencils for myself and gave two to my mother. She has small eyes and all eyeshadows just aren't long lasting enough to open and brighten her eyes. This pens do their job perfect. She is very pleased using them and will repurchase one for sure!

I want to thank you again, dear Artdeco. It means the world you saw me in the ocean of great bloggers and gave me an opportunity to test your products.

// Kar sem naredila je, da sem dva svičnika obdržala, dva pa podarila moji mamici, ki je z ličili na nuli. Želela sem jo malce razveseliti in jo obdariti s produkti, ki so boljše kvalitete kot tisti, ki jih hrani že dvajset let v svojem lončku. Prisilila sem jo (ja, prav berete), da je vse stare svinčnike zavrgla. Juhu! Ker ima manjše oči, ima veliko težav pri iskanju ličil, ki bi ji oči poudarile in jih izpostavile, ne pa še bolj pomanjšale. Pravi, da je z Artdeco svinčniki več kot zadovoljna in prisega na njih.
Ob tem bi se rada vnovič iz srca zahvalila Artdeco-ju, da me je v oceanu blogerk našel in mi ponudil možnost preiskušanja izdelkov.

Love, M.

* Some of the products used in the posts may have been sent to me  for review.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...